all you need is inside

all you need is insight

 

Yoga is geen beroep in de allerdaagse betekenis van het woord. Een Beroepsopleiding is een opleiding die je naar je Roeping dient te leiden. Die roeping kán yogadocent zijn, maar zeker niet in eerste instantie....


Het gaat er om te luisteren naar wat er in je roept, de durf te ontwikkelen die roepstem te volgen en er tenslotte je beroep van te maken. Daar verwijst het woord ‘beroep’ feitelijk altijd naar, maar in de praktijk komt er zelden iets van terecht.


Het is de kern van Raja Yoga er achter te komen wie en wat  je werkelijk bent en waar je, letterlijk, voor in de wieg bent gelegd. Daartoe dient de hele structuur en inhoud van de authentieke Raja Yoga Wetenschap, te beginnen, ter kennismaking, met een Basisopleiding, ofwel Starterscursus.


Het is geen ‘consumptieyoga’, geen therapeutische ‘yoga’, geen ‘grote-stappen-snel-thuisyoga’, maar langzaam de Diepte in om Hoger uit te komen, dus ... Yoga.


In de Beroepsopleiding, die aansluit op de Basiscursus,  komen in het lesprogramma alle aspecten van de authentieke Yoga-wetenschap uitvoerig aan bod. 


De Raja Yogaberoepsopleiding vindt steeds op één avond per week plaats of in 9 week-ends (1x per maand)


Ga naar de link: Hoe en Wat voor tijden, prijzen enz.

Raja Yoga Beroepsopleiding

die je naar je Roeping leidt...

Starterscursus

VideVides_1.html

Vides